menu
logo
Chesterfield Fauteuil / Chesterfield Fauteuil Leer / Chesterfield Fauteuil Original Leer | Rood | 12 jaar garantie
Chesterfield Fauteuil Original Leer | Rood | 12 jaar garantie

€ 1.135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Chesterfield Original Fauteuil Rood
 

Originele meubelen van The Chesterfield Brand zijn vaak te herkennen aan de mooie, bruine kleur van het leer. Deze Chesterfield Original Fauteuil springt direct in het oog vanwege de moderne, felrode kleur. De zetel is handgemaakt en van 100% runderleer. Het leer is bewerkt met lak, waardoor het een mooie glans krijgt en beschermd is tegen beschadigingen.
 

Het lage frame en de hoge poten geven de zetel een robuust uiterlijk, die in combinatie met de brede armleuningen zorgen voor een heerlijk zitcomfort. Meubelen van The Chesterfield Brand gaan uw leven lang mee. Daarom krijgt u bij House of Chesterfield standaard 12 jaar garantie op uw aankoop.

Kwaliteit

Het leer is van hoogwaardige kwaliteit, voelt glad aan en heeft tevens een lange levensduur. Hierdoor kunt u langer genieten van uw Chesterfield meubelen dan van andere meubelen. Als u uw Chesterfield meubel(en) goed onderhoudt kunt u er nog jaren profijt van hebben.

Maten/types

U kunt kiezen uit 12 verschillende kleuren afhankelijk als u van klassiek of modern houdt. De antieke zetel in de kleur bruin ziet er vrij eenvoudig uit maar in de kleur groen of rood is het een echte eye-catcher. Dat geldt hetzelfde voor de 2- en 3- persoonszetels.
 

Technische specificaties
 

Model: Chesterfield Original
Merk: The Chesterfield Brand
Materiaal: Leer
Kleur: Rood
Afmetingen: B: 100 cm, H: 79 cm, D: 92 cm, Zithoogte: 50 cm, Zitdiepte: 56 cm
Levertijd: 2 weken

Partner van Chesterfield.com

done 5 jaar overdraagbare garantie done Origineel Chesterfield certificaat van echtheid done Handgemaakt van 100% rundleer Wilt u deze Chesterfield zetel aanpassen naar uw eigen wensen ga dan naar Chesterfield.com
keyboard_arrow_up