menu
logo
Chesterfield Fauteuil / Chesterfield Fauteuil Leer / Chesterfield Fauteuil Original Leer | Antiek blauw | 12 jaar garantie
Chesterfield Fauteuil Original Leer | Antiek blauw | 12 jaar garantie

€ 1.135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Chesterfield Original Fauteuil Antiek blauw
 

Deze Chesterfield fauteuil is een sieraad in huis. Met zijn lage frame en hoge poten heeft de Original een luchtige uitstraling. Dit model heeft mooie brede armleuningen, maar oogt door zijn verhoudingen niet te zwaar. De zetel heeft een armleuning van 33 cm breed, die bij het vooraanzicht mooi slank naar binnen loopt. Door zijn goede kwaliteit en uitstraling is deze stoel zeer geliefd door mensen die van Chesterfield meubelen houden.

Kwaliteit

Het leer is van duurzame, hoogwaardige kwaliteit. Het heeft een speciale hand washed bewerking ondergaan en voelt glad aan. Als u uw Chesterfield meubel(en) goed onderhoudt kunt u er jaren plezier van hebben. 

Maten/types

U kunt kiezen uit 12 verschillende kleuren afhankelijk of u van klassiek of modern houdt. De antieke zetel in de kleur bruin ziet er vrij eenvoudig uit maar in de kleuren blauw, groen of rood is het een echte eye-catcher. Dat geldt hetzelfde voor de 2- en 3- persoonszetels.
 

Technische specificaties
 

Model: Chesterfield Original
Materiaal: Leer
Kleur: Antiek blauw
Afmetingen: B: 100 cm, H: 79 cm, D: 92 cm, Zithoogte: 50 cm, Zitdiepte: 56 cm
Levertijd: 2 weken

Partner van Chesterfield.com

done 5 jaar overdraagbare garantie done Origineel Chesterfield certificaat van echtheid done Handgemaakt van 100% rundleer Wilt u deze Chesterfield zetel aanpassen naar uw eigen wensen ga dan naar Chesterfield.com
keyboard_arrow_up