menu
logo
Chesterfield Zetel Leer / Chesterfield Zetel 6-zit

Chesterfield zetel 6-zit


Wanneer u kiest voor een zitbank van The Chesterfield Brand, dan kiest u voor kwaliteit, garantie en stijl. Chesterfield meubelen zijn al jaren toonaangevend in de interieurwereld. De zetels krijgen hun kenmerkende uiterlijk door het gebruik van knopen en de afwerking met kopspijkers. Bij House of Chesterfield heeft u ruime keuze uit een grote collectie zetels en fauteuils. Ook kunt u bij ons terecht voor chesterfields op maat en kunt u uw persoonlijke voorkeuren aan ons doorgeven. Omdat wij een officiële verkooppartner van The Chesterfield Brand zijn, bent u er bij ons van verzekerd dat u een origineel en authentiek meubel in huis haalt. Daarom ontvangt u bij aanschaf ook een certificaat van echtheid.

Original of Vintage

De Chesterfield zetels zeszit zijn er in twee series, namelijk de Original en de Vintage banken. Deze twee series verschillen van elkaar op een aantal punten. De Vintage zetels zijn handgemaakt van hetzelfde leder als de Original zetels, maar hier wordt het leder alleen bewerkt met wax. Door het leder ongelakt te laten, krijgt het zijn verouderde en vintage look. In tegenstelling tot de zetels uit de Chesterfield Original serie, hebben de Vintage zetels dus geen glanzende laag over het leer. Dat neemt niet weg dat ook de Vintage zetels beschermd zijn tegen beschadigingen.
De kussens van de chesterfield Vintage zetels zes zit worden gevuld met een verenpakket in plaats van binnenvering. Dat geeft deze kussens een shabby en retro uiterlijk, dat goed past bij de vintage uitstraling van de zetels. Deze vulling biedt veel weerstand, wat de zetel heerlijk zacht en comfortabel maakt.Weergave:
 


Bezig met laden...

Uw eigen Chesterfield

Heeft u meer vragen over de Chesterfield zetel 6-zit of wilt u advies over de kleur? Neem dan gerust contact met ons op. Vanwege jarenlange ervaring in de verkoop van Chesterfield zetels en fauteuils kunnen wij u goed helpen bij het maken van de juiste keuze.


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.