menu
logo

Betaalmogelijkheden

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via onze webshop, heeft u de keuze om te kiezen uit 4 verschillende betaalmogelijkheden. Nadat u uw product heeft gekozen en uw gegevens heeft ingevuld kunt u via één van onze online betaalmogelijkheden betalen. Indien u kiest voor een verzending onder rembours, dan zullen wij u benaderen voor het voldoen van een aanbetaling van 45% van uw aankoopbedrag. Het restantbedrag van uw bestelling betaald u contant bij levering van uw bestelling of vooraf per bank. In de voorwaarden van thuiswinkel.org staat beschreven dat onze webshop geheel beveiligd is. U plaatst uw bestelling altijd in een beschermde omgeving en uw gegevens kunnen niet in handen van derden komen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen. iDeal koppelt u aan uw gekozen bank om uw bestelling te betalen. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren. U kunt kiezen uit uw eigen bank : ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Landschot Bankiers.

PayPal

PayPal is een onlinebetalingsservice waarmee u in vele webwinkels kunt betalen. Met PayPal kan elke particulier en onderneming doormiddel van haar e-mail adres gemakkelijk en veilig betalen, zonder dat uw bank gegevens gedeeld worden met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal uw aankoopbescherming voor alle aankopen die u betaalt met PayPal. Ook biedt PayPal aankoopbescherming aan voor het kopen van producten op eBay, zodat u op een veilige manier online kunt bestellen.

Credit Card

In onze webshop kunt u gebruiken maken van uw Credit Card. U zult uw gegevens altijd in een beveiligde omgeving invoeren. Wij accepteren kaarten van: Mastercard, Visa en American Express.

Overboeking

Met de overboeking kunt u de aanbetaling d.m.v. een bankoverschrijving betalen. Na het overboeken en het afronden van uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin onze bank gegevens en het resterende bedrag dat u ons nog moet betalen.

Rembours: Contant betalen bij levering

U kunt bij House of Chesterfield ook onder rembours betalen. U betaalt dan contant aan de chauffeur bij de levering van uw meubelstukken. U dient na het plaatsen va uw bestelling in onze webshop eerst 45% aan te betalen alvorens wij uw order in behandeling kunnen nemen. Hierover zullen wij contact met u opnemen zodra uw order is ontvangen.
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.