menu
logo

Levering
 

Uw bestelling wordt bezorgd met ons eigen transport. Enkele dagen voor de verwachte levering van uw bestelling nemen wij contact met u op om een gewenst tijdstip en datum bepalen voor de levering van uw bestelling. De bestelling wordt bezorgd met een tijdsmarge van drie uur, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te zitten wachten op uw bestelling.

De levertijd van onze meubelen varieert tussen de twee tot negen weken, afhankelijk van het type meubel dat u hebt besteld.
 

De fauteuil, tweezits en driezits-zetels hebben een levertijd van twee tot vier weken.

De vierzits, vijfzits en zeszits-zetels hebben een levertijd van zeven tot negen weken. Indien u een meubel naar eigen gekozen design laat maken kan de levertijd toenemen. Door de orderbevestiging die wij u toe-sturen bent u altijd op de hoogte van de verwachte levering van uw meubel.

 

Levergebied

 

House of Chesterfield levert binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Frankrijk en Spanje.

 

Verzendkosten

 

Wij rekenen geen bezorgkosten. Er kunnen wel extra kosten worden gerekend voor bijvoorbeeld de levering in een appartement of een woning die zich op meer dan 50 meter van een openbare weg bevindt. Deze kosten worden vooraf met u besproken. De extra gerekende kosten zijn afhankelijk van de leveringsomstandigheden, zoals de aanwezigheid van een lift. Als u vragen hebt over de levering van uw bestelling neem contact op met Info@houseofchesterfield.be. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 027930952

keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.