menu
logo
Chesterfield Fauteuil
Filter toespassen

Authentieke Chesterfield Fauteuils en 1-zit Zetels

Bent u op zoek naar een Chesterfield fauteuil, dan bent u daarvoor aan het juiste adres bij House of Chesterfield. Alle modellen in ons assortiment hebben een tijdloze uitstraling en zijn van de hoogste kwaliteit. Het klassieke model met ingeslagen knopen zorgt voor een ongekende sfeer en uitstraling. In ons assortiment zijn Chesterfield fauteuils te vinden uit verschillende series, van het betrouwbare merk The Chesterfield Brand. Zo staat een Chesterfield Original fauteuil voor klassieke elegantie, kwaliteit en ongekende luxe.

 

Een echte Chesterfield fauteuil

Een fauteuil van Chesterfield haalt u niet zomaar in huis. U wilt kiezen voor kwaliteit en een ongekende stijl. Bent u een liefhebber van de authentieke Engelse woonstijl, die vertegenwoordigd wordt door de leren meubelen met ingeslagen knopen? Dan is een fauteuil van Chesterfield Original een uitstekende keuze. Gemaakt van hoogwaardig semi aniline leer dat is afgelast. Dit zorgt voor een klassieke uitstraling en een comfortabele fauteuil, waarin u heerlijk kunt wegzakken na een lange dag hard werken.Waarom House of Chesterfield?

Een Chesterfield Original fauteuil van House of Chesterfield is gemaakt door The Chesterfield Brand. Alle meubelen worden op originele wijze met de hand vervaardigd. De fabrieken en leerlooijerij heeft het merk in eigen beheer, zodat de beste kwaliteit altijd is gewaarborgd. Bij aankoopt van uw Chesterfield fauteuil, verkrijgt u dan ook een certificaat van echtheid. Zo weet u zeker dat u daadwerkelijk een aanwinst in huis haalt.
 

Klassiek wonen

Wonen in stijl, dat doet u met een fauteuil van Chesterfield Original. Kwaliteit is bij ons verzekerd. Vanzelfsprekend past dit meubelstuk uitstekend in een klassieke inrichting, maar ook in een zakelijke of moderne omgeving kan dit een goede combinatie zijn. Door de ruime keuze die uit heeft wat betreft kleuren, vindt u bij House of Chesterfield altijd de perfecte match.


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.