menu
logo

The Chesterfield Brand™

The Chesterfield Brand™ is een bekend en toonaangevend merk voor chesterfield-meubelen. House of Chesterfield is een exclusieve verkooppartner voor The Chesterfield Brand™ en brengt de producten rechtstreeks van de fabrikant naar u. In onze eigen fabriek en leerlooierij worden "The Chesterfield Brand™" meubelen die u op onze website ziet op een eerlijke en traditionele manier geproduceerd.
 

Een certificaat: wat is het voordeel?
 

Bij elke zetel of fauteuil die u bij House of Chesterfield koopt, ontvangt u een certificaat van echtheid. Dat is veel meer dan zomaar een papiertje. Het certificaat geeft u de garantie dat u een origineel chesterfield-meubel van The Chesterfield Brand™ hebt aangeschaft en dat u dus niet met een namaak-merk te maken hebt.

Elke aanbieder kan een certificaat printen natuurlijk, dus welke voordelen biedt u dat?
Het belangrijkste kenmerk van dit certificaat is dat het per meubelstuk wordt opgemaakt. U ontvangt op al onze meubelen standaard twaalf jaar garantie, niet vanuit onze winkels maar vanuit onze fabriek. De garantievoorwaarden blijven daardoor altijd geldig voor het individuele meubel, ongeacht de eigenaar. 

Besluit u na tien jaar om een nieuwe Chesterfield te kopen? In dat geval kunt u probleemloos uw huidige meubel verkopen aan een tweede eigenaar. Met het originele certificaat heeft hij of zij nog altijd recht op de resterende twee jaar garantie. Bovendien blijven de meubelen waardevaster wanneer u het bijbehorende certificaat kunt doorgeven.

Via onderstaande kenmerken controleert u of u een origineel certificaat hebt ontvangen. Het productienummer is altijd uniek. U krijgt de garantie vanuit de producent en niet van een tussenhandelaar, wat uniek is in Europa.
keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.