menu
logo
Chesterfield Zetels Stof
Filter toespassen

Original Chesterfield zetel in Stof uitvoering.

Deze Original Chesterfield zetels zijn leverbaar in het traditioneel Rundleer, maar ook in andere materialen zoals Stof en Vintage rundleer.

The Original Chesterfield is te leveren in 11 verschillende stofkleuren.

Original Chesterfield is één van de topmodellen in de Stof collectie.

De meubelstof die door The Chesterfield Brand wordt verwerkt is een sterke en onderhoudsvriendelijke polyester stof met een Martindale waarde van 100.000

De stof heeft een schitterende uitstraling en voelt heerlijk aan!
Deze meubelstof is uitermate geschikt voor fauteuils, stoelen, zetels en andere zitmeubelen.

Ook in deze uitvoering is de hand van de meester duidelijk te herkennen aan de fraai afgewerkte details zoals nagels en de gecapitonneerde armen en rug-delen.

Bij dit model Chesterfield meubel is het zitcomfort en de uitstraling zichtbaar door de lange traditie vakmanschap.

Het Original model is de oer-chesterfield die iedereen kent als dé originele Chesterfield.
Waarom House of Chesterfield?

Een Chesterfield Original van stof is gemaakt door The Chesterfield Brand. Alle meubelen worden op originele wijze met de hand vervaardigd. De fabrieken hebben het merk in eigen beheer, zodat de beste kwaliteit altijd is gewaarborgd. Bij aankoopt van uw chesterfield fauteuil, verkrijgt u dan ook een certificaat van echtheid. Zo weet u zeker dat u daadwerkelijk een aanwinst in huis haalt.

Klassiek wonen

Wonen in stijl, dat doet u met een meubel van Chesterfield Original. Kwaliteit is bij ons verzekerd. Vanzelfsprekend past dit meubelstuk uitstekend in een klassieke inrichting, maar ook in een zakelijke of moderne omgeving kan dit een goede combinatie zijn. Door de ruime keuze die uit heeft wat betreft kleuren, vindt u bij House of Chesterfield altijd de perfecte match.


keyboard_arrow_up
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.